FRIDAY WISHLIST

CANDY CRUSH

img_0706
img_0704

 Kan indeholde reklamelinks

blouse ZARA skirt MAMALICIOUS shoes CONVERSE sunglasses ACNE

Dagene begynder at gå hurtigt hernede, og nu er det allerede i morgen tidlig vi vender snuden hjem mod Danmark igen. Morgenmaden her på hotellet er virkelig lækker, men ellers har maden virkelig ikke været noget at skrive hjem om. Jeg kan næsten ikke vente med at smøre mig en rugbrødsmad når jeg kommer hjem, for har spist alt for meget hvidt brød hernede og igår prøvede jeg mig med Roomservice og fik verdens nok klammeste toast-servering… Jeg tror stadig min story på Snapchat ligger der (@cathrine_marir), hvis nogen er nysgerrige på hvordan den så ud!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY WISHLIST