SHJÉ TILBUD TIL JER <3

Den dag jeg opdagede to magiske streger

I dag har jeg tænkt mig at tage jer en tur ned af Memory Lane, hvor jeg spoler hukommelsen tilbage til d.13 november 2016, for at fortælle jer om den dag jeg opdagede at jeg var gravid!

D.13 november 2016 var en søndag og derudover var det også min mors fødselsdag. Jeg var allerede taget op til mine forældre i Birkerød om lørdagen for at holde weekend på “landet”.. Nicolai var i Sydafrika til en golfturnering og jeg kan huske at jeg savnede ham, for han havde været væk hele ugen og ville først lande i DK mandag formiddag. Om lørdagen var jeg sååå træt, og jeg kunne nærmest ikke holde øjnene åbne efter kl.20.. Jeg endte derfor med at gå virkelig tidligt i seng, og jeg husker hvordan jeg syntes det var liiidt underligt, men tænkte ikke yderligere over det. Jeg vågnede tidligt om søndagen, og da jeg tager mit tøj på bliver jeg helt svimmel. Jeg er nok ved at blive syg, er min første indskydelse. Efter hyggelig fødselsdagsfrokost hos min forældre, beslutter jeg mig for at tage hjem, da jeg stadigvæk var træt i kroppen og følte der var noget anderledes i min krop, en tanke jeg ikke kunne slippe.

På vej hjem begyndte mine tanker at løbe løbsk.. Jeg var jo faktisk gået 3 dage over, og hvad betød de her tegn som min krop havde prøvede at fortælle mig de seneste par dage? Den ene tanke tog den anden, og lige pludselig stod jeg febrilsk nede i Føtex i jagten efter en graviditetstest. Hurtigt hen til selvbetjeningskassen og så bare H-J-E-M. Jeg har på det her tidspunkt ikke andet i hovedet end den goddamn test, og det kan ikke gå hurtigt nok med at få tisset på den lyserøde pind! Jeg skal i kampens hede ikke tisse, så jeg bælder 1 liter vand for derefter at rende rundt i cirkler i lejligheden for at få det til at gå hurtigere. Endelig skal jeg tisse! Jeg kan læse på pakken at man skal vente tre minutter på resultatet, så jeg lader pinden blive på toilettet. Jeg kigger dog lige på den og der kommer rigtig hurtigt én streg, så jeg når allerede at antage, at det bare er ren indbildning og jeg selvfølgelig ikke er gravid! Efter 3-4 min kigger jeg ud på testen igen. Den ene streg er stadig meget tydelig, men WTF!! Er der kommet en lille tynd streg til? Tankerne farer seriøst rundt oppe i hovedet på mig. 2 STREGER? ER JEG GRAVID?

cat-gravid

Det første elegante move jeg kan komme på, er at sende et billede af testen til min kloge mor med teksten “Mor… Hvad ser du her???” Havde egentlig troet jeg ville reagere lidt mere tjekket, men tankerne farer rundt i hovedet på mig, og jeg kan slet ikke fatte hvad der er ved at ske. Min mor ringer mig op nærmest sekundet efter, og siger at hun ser to streger, men hun syntes jeg skal prøve at tage en til test. I mellemtiden har jeg selvfølgelig ringet til Katrine som er ude og besøge sin farmor. Hun ved godt det her er et stort øjeblik, så hun smider alt hvad hun har i hænderne og skynder sig hen til mig. Vi aftaler at jeg tager den næste test når hun er her….

Katrine ankommer til Nørrebro efter 30 min, og vi går selvfølgelig straks i gang med operation-graviditetstest version II. Jeg render rundt i lejligheden og tør næsten ikke tage nr. 2 test. Katrine syntes det er SÅ vildt, så hun har selvfølgelig fundet mobilen frem og står og filmer mig til vores ‘interne mindekartotek’ som hun siger. Jeg har faktisk ikke set den film efterfølgende, men kan forestille mig den er lidt sjov. Inde i mit hoved prøver jeg at få styr på mine tanker omkring hvad jeg egentlig ønsker af resultat på test nr. 2… Jeg kan heldigvis mærke helt ned i maven at jeg ønsker der er 2 streger, så jeg går ud og tisser igen. Efter tre minutter, kigger vi ud til den sammen. Der er TO streger, det kan vi begge se, og nu er jeg ikke i tvivl.. Jeg er gravid, jeg skal være mor, og Nicolai og jeg skal have en lille familie. Jeg er hele følelsesregistret igennem og både griner og græder. Det sitrer i kroppen på mig efter at ringe og fortælle det til Nicolai, men jeg ved at han lige om lidt går ombord på flyet, og så skal han sidde i 10 timer inden han lander i DK. Jeg beslutter hurtigt, at det er bedst at vente med at sige det til om mandagen når vi sidder overfor hinanden.

gravid-cat-daily

….. Hele historien om hvordan jeg fortæller det til Nicolai, og hvordan han reagerer på titlen som far, syntes jeg vi skal vente med, da dette indlæg ellers vil blive en halv roman. Stay tuned <3

   

2 kommentarer

 • Hvad sagde din mor til det? Hun må jo have været mindst lige så chokeret/overrasket ;D

  Sød historie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Oh yes.. Det var hun helt bestemt! Jeg ringede til hende igen efter jeg havde taget den ekstra test, og hun blev så glad. Det var jo lidt af en nyhed sådan at finde ud af, og så lige på hendes fødselsdag ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHJÉ TILBUD TIL JER <3