GRAVID UGE 27 #preggolife

FRIDAY WISHLIST

thursday-wishlist

earrings MARTE FRISNES pink tracksuit SAKS POTTS sandals ZARA bag GUCCI skirt JOSEPH

Jeg havde faktisk først kaldt dette post ‘thursday wishlist’ haha. Ahem, mit hovede er vidst officielt gået på påskeferie når dagene flyder totalt sammen. Anyway, så gad jeg virkelig godt have alt det her på i dag.. Drømmer især om Gucci Marmont tasken og de smukke måne/stjerne øreringe. Derudover har jeg et eller andet for lyserød for tiden. Jeg ELSKER lyserød og har lyst til at have købe alt muligt lyserødt til mig selv, hvad sker der for det?? Jeg mistænker lidt det er en eller anden gravid-ting der foregår oppe i mit hoved, selvom jeg jo trods alt venter mig en dreng…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRAVID UGE 27 #preggolife