TID TIL AT KOBLE AF

GRAVID UGE 27 #preggolife

img_0170

Hermed et lille look fra i går hvor vi var nede og spise aftensmad. Min lille ‘Easter Egg baby’ er ved at være pæn stor efterhånden, men det er der ikke noget at sige til, for jeg har nu under 100 dage til termin, og jeg er netop gået ind i uge 27. Trods lidt for meget arbejde de seneste par uger der har resulteret i smerter og lidt for hyppige plukveer går alt virkelig fantastisk, og jeg har haft det upåklageligt lige siden jeg gik på påskeferie, så jeg havde nok bare brug for lidt ro og afslapning. Baby sparker stadig helt vildt, og han er dejlig aktiv hver dag. Jeg føler jeg begynder at knytte et helt specielt bånd til det lille kærlighedsvæsen der tumler rundt i maven allerede, og vi er begge så spændte på at møde ham. Navnet holder vi hemmeligt indtil fødslen, men jeg tror endelig vi er ved at sætte os fast på et, meeeen om det også bliver det efter vi har mødt ham, det kan jeg dog ikke love :-D Jeg skal nok også fortælle om de navne vi har været inde over bagefter hvis I er nysgerrige..

   

3 kommentarer

 • Laura

  Det er så hyggeligt at følge med hos dig :-) jeg venter selv en dreng til september, så jeg er bestemt nysgerrig efter hvilke drengenavne i har haft oppe at vende :-)
  // Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Laura, Ih stort tillykke til dig <3 Hvor spændende! Jeg skal nok fortælle vores top ti ligeså snart det endelig navn er helt på plads :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er også meget nysgerrig for at høre Jeres navne, jeg venter også en lille dreng til oktober og det er også vores første barn, så det er virkelig hyggeligt at følge med herinde :)
  Jeg tænkte på om du måske vil vise lidt af de ting du/i har haft købt til ham så som barnevogn, ting til børneværelset og hvad du gør med pusletaske?
  Hvis ikke du ønsker det skal fylde på bloggen er det også helt okay.
  Håber jeg kan holde mig bare halvt så fin som dig, når jeg kommer derhen af.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TID TIL AT KOBLE AF