FRIDAY WISHLIST

I AM HEATH LEDGER <3

Okaaaay, jeg dør over den her dokumentar trailer… Heath Ledger har altid været en af mine yndlings skuespillere (that smile, you know..) og jeg var en af dem som var helt knust over han død som kun 28 årig! Jeg har læst så mange artikler om Michelle (hans kæreste) efterfølgende, og mit hjerte brister over den sorg hun og deres fælles datter har måtte gå igennem.

Jeg ved ikke endnu hvornår filmen kommer ud i Danmark, men ser vidst ud til jeg skal finde kleenex pakkerne frem op til launch datoen. Den kan ses på den amerikanske kanal Spike d.17 maj! …Andre end mig som også skal se filmen når den kommer ud??

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY WISHLIST