I AM HEATH LEDGER <3

PICK OF THE DAY

todays-pick

reklamelink

SANDALS// NLY SHOES

God morgen, og glædelig weekend søde læsere. Jeg har haft den tarveligste uge med alt for meget at se til og lidt for mange plukveer der gjorde ondt. Derfor kan denne weekend og påskeferie ikke føles mere tiltrængt for min efterhånden tunge krop! Min læge har opfordret mig til at passe på mig selv og lytte godt til kroppen, og derfor er det også perfekt at Nicolai og jeg rejser til Marokko i morgen, hvor jeg skal lave absolut NADA og kun fokusere på at gro på lille bob i maven <3 Jeg er så småt begyndt at pakke kufferten her til morgen, og jeg ville ønske jeg havde fundet disse søde sandaler fra NLY shoes lidt før, for de ville da være perfekt til de varmere himmelstrøg som jeg lige om straks befinder mig under.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I AM HEATH LEDGER <3