CANDY CRUSH

SHJÉ TILBUD TIL JER <3

img_0346

Inden jeg rejste til Marokko var jeg lige inde et smut forbi et af mine yndlings beauty places to go, nemlig Shjé på Østerbro. Jeg følte mig helt grå og vinterbleg, og havde bestemt ikke lyst til, at jeg lige om lidt skulle ned til varmen i bikini og ligne et bleg strandet hval ;-) Jeg blev derfor enig med den søde Sofie fra Shjé om at en mild og let farve ville være det helt rigtige valg for mig. Ingredienserne der bruges til spraytan er også godkendte til en gravid, og det var helt fantastisk at gå derfra med lidt ekstra glød på kinderne. Farven forsvandt så småt efter et par dage, men det var helt perfekt og jeg har virkelig glad for resultatet og den lækre behandling jeg fik hos dem.

Det betyder, at jeg har aftalt med Sophie, at I også kan blive forkælet hos hende april måned ud hvis I booker en tid inden måneden er omme. Hvis I gør det, kan I nemlig få en spraytan til 175 kr. i stedet for 275 kr. som det normalt koster. Det eneste I skal gøre er at nævne ‘cathrine urhammer’ i kommentarfeltet ved booking HER.

   

4 kommentarer

 • Freja

  Hvor er din jakke/skjorte fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det er en bluse, den er fra Munthe :-) Ser lige om jeg kan finde link!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal på ferie i starten af juni, så det her passer bare helt perfekt! :) Jeg er bare i tvivl om hvor mange dage før det skal gøres? :) Hvor mange dage før du tog afsted, fik du det lavet? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Jeg fik det gjort om lørdagen og vi rejste om eftermiddagen søndag, det var helt perfekt for mig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CANDY CRUSH