PICK OF THE DAY

TID TIL AT KOBLE AF

img_9729-1

Hørskjorte HER

Søndag nat, eller tidligt mandag om man vil, ankom vi endelig til hotellet her i Marokko. Selve flyveturen tager vidst kun små 5 timer direkte, men vi skulle mellemlande i Paris, hvor vi også skulle vente 4 timer, så det var alligevel lidt af en lang tur herned. I går stod den derfor på totalt chillax-mode for mig og maven og i dag har jeg faktisk heller ikke lavet dagens gode gerning. Det er virkelig underligt at have rendt rundt med 110 i timen derhjemme i de seneste mange uger, til pludselige at stå op om morgenen og ikke have noget på ens to-do liste.. Jeg skal lige vænne mig til det, for jeg er fx ikke så god til at lægge arbejdsmailen fra mig og kan næsten føle jeg bliver stresset af ikke at lave noget. Men det går fremad, og en tur langs stranden må siges at være medicin for sjælen for det er virkelig afslappende og befriende.

Nicolai skal arbejde igen i morgen, så jeg skal bare tulre rundt på hotellet, men det skal nok også blive hyggeligt. Jeg har taget nogle gode bøger med, og så tror jeg måske jeg skal lytte til lidt podcast. Håber ellers I har det godt derhjemme, jeg kigger ind igen i morgen <3

img_9829

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF THE DAY