VIND 1.000 KR TIL BABYSAM

BELLE BOUTIQUE

img_1755Efter arbejde i dag var jeg lige et smut forbi Magasin på Kgs. Nytorv for at lure lidt på den helt nye og eksklusive dame-afdeling på 2.sal – Belle Boutique. Afdelingen har nemlig fået de lækreste danske og internationale mærker såsom Raiine, Lovechild 1979, Rodebjer, Iro og FWSS. Jeg endte faktisk med at købe nederdelen med som I kan se hænge i prøverummet.

I forbindelse med åbningen holder Magasin også et virkelig fint event nu på fredag den 5. maj kl. 16:00-18:00, på 2.sal hvor der blandt andet vil være trendoplæg med Cecilie Ingdal, som er chefredaktør på ELLE. Derudover vil der være live optræden af KING, gratis konsultation hos La Mer, makeup og styling hos Bobby Brown og så kan man få tegnet sit portræt af illustrator Mette Boesgaard. Ret sejt.

Psst.. Der vil være en goodiebox med produkter fra bla. Magasin, Bobbi Brown og La Mer til de første 250, som tilmelder sig eventen og du kan tilmelde dig lige HER.

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND 1.000 KR TIL BABYSAM