LEATHER & SATIN

BIRTHDAY DRESS

img_2704

BIRTHDAY GIRL Åhhh, jeg havde den dejligste fødselsdag i går da jeg gik ind i mit syvogtyvende år. Selvfølgelig med kage i massevis, og fordi vejret var så dejligt sluttede vi aftenen af med grill hjemme hos mine forældre. Selvom jeg virkelig godt kunne have drukket et glas rosé i går(kender I det fellow preggos??), klarede jeg den med godt selskab og de mennesker jeg holder mest af. Barnevognen blev også samlet i går, så nu står den helt køreklar og meget smukt beskyttet hos mine forældre og venter på at komme ud og trille når baby kommer til juli. Holy moly, hvor jeg glæder mig efterhånden… jeg er netop gået ind i uge 32 i dag, og med kun 4 dage til jeg går på barsel begynder det altså at nærme sig og blive mere og mere realistisk.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEATHER & SATIN