BELLE BOUTIQUE

NEW IN: DENIM JACKET

img_2020

denimjakke H&M skirt LOVECHILD sunglasses CELINE

Billede fra i forgårs hvor jeg var ude og lufte mavsen og drikke chokolademilkshake i min nye denimjakke. Jeg var faktisk i tvivl om jeg kunne lide detaljen med snørre på siderne, men den kom på alligevel, så nu er der ingen vej tilbage..

Nederdelen er forresten den jeg snakkede om i sidste indlæg fra Lovechild, og den er så behagelig fordi den ikke strammer nogle steder og har elastikbånd i taljen.. Perfekt for en preggo som netop har rundet uge 30 og hvis app fortæller hende, at baby er 73,6 % færdigbagt i dag…

   

3 kommentarer

 • Liv

  Kære Cathrine. Tillykke med din graviditet. Jeg er selv gravid med termin i juni. Jeg bliver så inspireret af dine outfits som gravid (og ikke gravid) og ville derfor ønske, at du ville lægge flere op (jeg er meget krævende – I know :). Jeg har mega tøjkrise hver dag, men har flere gange brugt dig som inspiration. Bare et stort ønske fra en fast læser :) Kh Liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hvor er du sød. Tak for din kommentar! Du er bestemt ikke ene om at have daglig tøjkrise for tiden.. Det er virkelig svært at være smart med sådan en rund mave! Jeg skal nok gøre mit allerbedste for at lægge outfits op jævnligt, men lidt for tit ender jeg desværre bare i mine MAMA jeans fra H&M og en stor t-shirt, haha og det ved jeg ikke hvor inspirerende er :-D KNUS C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den fed, er vild med detaljen på ærmet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BELLE BOUTIQUE