FLOWER POWER

VINDER AF KONKURRENCE

SPONSORERET AF BABYSAM
img_2286

jeans H&M shoes TOPSHOP dress ALIX

Yay! Så er det endelig blevet tid til at trække en vinder af denne konkurrence, hvor én af jer kunne vinde et gavekort på 1.000 DKK til Babysam. Det har været hyggeligt at se hvor mange af jer der læser med, som også venter sig eller allerede har børn <3 Jeg ville ønske jeg havde muligheden for at trække flere vindere, men sagen er den at kun en kan vinde, og den heldige vinder blev.. Tadaaah:

Sabine – Stort tillykke ! Jeg har sendt dig en mail :-)

I weekenden fik vi forresten også styr på barnevogn, og det føles virkelig rart endelig at krydse denne store ting af på babylisten. Til de nysgerrige, så endte vi med en Stokke Trailz i Black Melange og jeg glæder mig allerede til at skulle ud og gå en masse lange ture med den og baby. Babysam har et virkelig godt udvalg af ALT, og det gælder selvfølgelig også barnevogne.. Aner I ikke hvad I skal vælge, så kan jeg ihvertfald anbefale at kigge forbi en af deres butikker og prøve nogle af de mange modeller!

stokke-trailz-140402-8i5935-carry-cot-black-melange

 

Som I kan se på billedet, som er taget i går ved Toldboden, så er jeg også ved at være godt rund efterhånden og det er absolut ikke til at skjule at jeg er gravid mere. Trods jeg kæmper lidt med tøjkriser i disse dage, så har jeg det virkelig dejligt og nyder især at kvalmen er et helt overstået kapitel for mig.. Nu det bare halsbrand og krampe i benene om natten jeg kæmper med, holy moly.. Andre der døjer med det?? :-D

   

5 kommentarer

 • Anne

  Dén vogn bliver du glad for :-) Jeg har selv crusi-modellen (eneste forskel er, at Crusien har punkterfri-dæk), og den er altså bare god, når man bor i byen og vil have en kombi-vogn. Liggemålet er relativt langt i barnevognen og klapvognsdelen er mega god, med 3 “niveauer”.
  Det eneste minus er selve kalechen, som ikke kan komme langt nok ned og skærme for sol mv. Der virker Bugabooen mere smart. Men alt i alt – god vogn og alle pengene værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Åhh det håber jeg <3
   Vi har faktisk købt begge slags dæk til den, så må vi hvilke der bliver mest brugt :-) Jeg havde godt hørt det med at kalechen ikke kan komme så langt ned, så vi har garderet os med en parasol som kan sættes på siden, forhåbentlig kan den hjælpe på de dage solen står højt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det en lækker barnevogn, har ikke selv børn men har da en svaghed for sådan noget lækkert noget <3

  Rigtig god mandag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Magnesium er så godt mod uro om natten – jeg tager dem, når jeg kan mærke at uroen (og krampen) fylder mere end søvnen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FLOWER POWER