SUMMER SALE - de bedste køb

NAVNESNAK – HVAD SKAL BABY HEDDE?

img_4126Jeg ved ikke hvor mange gange jeg er blevet spurgt i min graviditet, hvad den “lille reje” i maven mon skal hedde. De første par måneder åbnede jeg straks munden og begyndte at fortælle ivrigt om de navne som vi godt kunne lide. Ret hurtigt fandt jeg ud af, at folk har virkelig mange holdninger til navne og generelt tror, at de kan tillade sig at sige at et navn, som man vel og mærke har overvejet til sin kærlighedsspire i maven, ikke er særlig nice fordi de engang kendte en der hed det, og han var top-fesen, bla bla bla… Det blev jeg ret hurtigt træt af, især fordi vi jo ikke havde sat os endelig fast på noget navn endnu og jeg derfor var utrolig påvirkelig overfor folks nogle gange ubehagelige udtalelser.

Vi besluttede derfor ret hurtigt, at navnet det må folk vente med at få at vide til han er født, og vi har derfor ikke fortalt hvad han formentlig skal hedde. For det så den anden side af sagen, han skal jo selvfølgelig også passe til det navn man nu engang har valgt, og det ved man først når man ligger med ham i armene (forestiller jeg mig..)

På vores vej til det navn som vi syntes er ret så fantastisk har vi haft følgende oppe og vende:

Carl

August

Conrad

William

Oscar

Wilfred

Victor

Jens

Noah

Ludwig

   

6 kommentarer

 • Julie

  Sikke fine navne! Glæder mig til at høre hvilket navn i har valgt til jeres lille reje <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Ja, du har så ret, det er generelt som om at folk mister det der naturlige filter generelt når de taler til en der er gravid 😂🙈 halleluja.
  Virkelig nogle gode navne, vi har også nogle af dem på vores liste. Bliver spændende at høre hvad i har valgt til jeres lille mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Præcis, det er helt vildt altså.. Nogle gange taber jeg helt kæben. Ja det bliver spændende, jeg glæder mig også til han kommer ud så han kan få sit navn <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeres liste ligner til forveksling den vi selv har siddet med igennem vores graviditet – Ludvig, Carl. Konrad, August – vores lille, der kan komme når som helst skal hedde Alfred <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   De navne er så smukke, det har været nogle af mine favoritter gennem hele graviditeten! Uhh, Alfred! Det er også sødt! Sender lidt ve-støv i din retning <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER SALE - de bedste køb