TODAY I'M WEARING

THE DOT DRESS – NOW ONLINE

catdailudress– indeholder reklamelinks – 

Find dem HER & HER

Kære læsere.. En lille servicemeddelse til jer på denne fine tirsdag. Den smukke og pænt populære blogger-kjole er nemlig netop lige kommet online. Jeg var selv pænt ked af jeg ikke nåede at få fat i den, men nu er den altså tilbage og så er spørgsmålet bare om man skal have den i blå eller sort?

   

5 kommentarer

 • Eva Jørgensen

  Og væk var den inden jeg nåede derind, hulk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ihh øv.. Jeg nåede ikke engang selv at købe den heller! Vi må holde øje derinde, måske den kommer igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Aarhmen jeg nåede det heller ikke, og sidder nu og opdaterer siden i hvert fald en gang i timen. Godt at jeg “bare” sidder og skriver specialet ;-)
  Jeg håber at kunne vælge den i blå – det begrænser nok min brug af den så at jeg kun bruger den om sommeren når der er varmt nok, men jeg har bare så mange sorte kjoler at det nærmest skulle være løgn. Blue it is! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Du må lige sige til hvis den kommer online så ikke, haha! Jeg ville også gerne have haft fat i den blå, den er så fin ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • K

   Det kan du tro – jeg smider lige en servicekommentar ;-) Den er nemlig super fin i blå!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY I'M WEARING