THE DOT DRESS - NOW ONLINE

WOMAN, SHAVE YOUR FACE..?

810

BEAUTY TALK – FACIAL RAZORS Tænkt engang, jeg troede aldrig jeg skulle skrive det her ud på internettet, men jeg vil gerne komme med en lille tilståelse til jer, for jeg er nemlig begyndt at ‘barberer’ mit ansigt.

Oh yes, og i Japan har de allerede gjort det i årtier…For lige at slå nogle ting helt klart, så foregår det hverken med en skarp Gillette Venus eller med ansigtet overdækket af hvidt barberskum. Faktisk så bliver der slet ikke brugt noget barberskum.

Lad mig forklare…

For et par måneder siden faldt jeg over en artikel på Vogue.com hvor en skønhedsredaktør havde testet de her ‘Facial Razors’ som de så pænt bliver kaldt. Jeg syntes det lød vildt smart med disse ansigtsskraber som altså ikke er så skarpe at du skærer dig, men alligevel skarpe nok til både at kunne eksfoliere huden for døde hudceller samt fjerne de irriterende dun som jeg vil vove at påstå alle kvinder render rundt med. Du skal i små ryk i en vinkel på ca. 45 grader bruge den oppefra og ned.

Jeg vil også gerne gå så langt som at sige, at dette er blevet min lille beauty secret som ydermere er både er nemt og billigt. (obs: nok alligevel ikke noget man skal begynde at imponere med på 1.date)

DOMMEN:

Nu har jeg testet og prøvet det i ca. 2 måneder, og kan altså konstatere at følgende:

 – Nej, du får ikke skæg eller stubbe når hårene vokser ud

– Nej, du får ikke øget hårvækst eller dun og nej dine hår bliver ikke mørkere

 – Nej, du får ikke bumser, knopper eller udslæt hvis du gør det rigtigt (se fx. denne youtube-video)

 – Ja, du får den lækreste baby-bløde hud som selv ikke den vildeste ansigtbehandling kan give dig

 – Ja, du får misundelsesværdig glød og shine til din hud

 – Ja, du får det perfekte lærred til at lægge en fejlfri og smooth make-up som sætter sig SÅ pænt på huden.

Nogle vælger at shave/exfoliere ca. 2 gange om ugen og andre 2 gange om måneden. Jeg er klart til den sidste løsning, da jeg ikke har så mange dun/hår igen, og så lægger man forresten ikke mærke til når de kommer ud igen, så jeg glemmer det desværre lidt. Men inden en stor begivenhed hvor man godt vil have babyblød hud samt kunne lægge helt perfekt og smooth make-up så har jeg lige shavet hele ansigtet, og det seriøst jordens bedste opfindelse som jeg ville ønske jeg havde fået fortalt noget før. Hvad enten du har moustache eller bare lidt dun på kinderne du gerne vil af med, så kan jeg altså anbefale disse farverige skrabere.

img_4536

Jeg har købt mine her.

   

10 kommentarer

 • j

  your face*

  you’re betyder dit

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   merci ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Op.

   “You’re” er en sammentrækning af “you” og “are”. Så i overskriften bør Cathrine rettelig skrive “your” 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tak Signe ;) Dejligt at have nogle kvikke hoveder derude til lige at rette mig, når der går lidt for meget ammehjerne i den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Op.

   Det var nu slet ikke for sådan at rette dig – herregud, nogle gange fucker ordene bare op for én 😊 Jeg forstod bare lige J’s kommentar som om du først havde skrevet “your”, men så blev rettet til “you’re”. Og ville så bare lige dele, at du havde fat i det rigtige! 😉
   Go’ lørdag! Her i det midt-/vestjyske er det pludselig blevet mega varmt. Jeg fatter hat af det her vejr…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det er helt i orden, sådan læste jeg det heller ikke ;-) Og ja lige præcis…
   Rigtig dejlig lørdag til dig også, her er det stadigvæk koldt og blæsende. Det danske vejr skal lige ind i kampen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det smart, kan man ikke bruge dem fra Matas i stedet for, de er lige ved hånden altid? :)

  God weekend <3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Mon de også ville være gode i bikinilinjen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Har jeg ikke prøvet, men måske? Ved dog ikke om hårene er for ‘tykke’ hvis du forstår..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE DOT DRESS - NOW ONLINE