WOMAN, SHAVE YOUR FACE..?

DE 10 BEDSTE ROM-COMS DU SKAL SE

romcoms3

Bridget Jones, Life As We Know It, The Ugly Truth, How To Lose a Guy in 10 Days, Love Actually, He’s Just Not That Into You, You’ve got Mail, 10 Things I Hate About You, Friends with Benefits, The Break-Up

ROM-COMS Hvis du ligesom jeg, heller ikke er hverken på Roskilde Festival eller på vej mod varmere himmelstrøg, så er her listet 10 af mine ultimative yndlings rom-coms (læs: romantic comedies) favoritter som du burde se. Enten elsker man dem, eller også hader man dem. Men én ting er sikkert og det er, at de aldrig skuffer på let underholdning og altid kan give en lille livs-lektion med på vejen (og okay… også gerne et par tårer eller to)

Hvilken er jeres favorit? Og har jeg glemt nogen, så råb højt! I var ihvertfald flere der helt enige i, at ‘Life As We Know It’ er en fantastisk rom-com, da jeg lavede en insta-story med at jeg så den i går. Anyway da jeg ikke laver meget andet end at være placeret i sofaen i disse dage, skal jeg selvfølgelig også se en af ovenstående i aften. Tror valget ender mellem You’ve Got Mail & He’s Just Not That Into You…

 

5645d474cf8838f0d046810eb6c0c11e

   

4 kommentarer

 • Maria

  Eeelsker alle med Katherine Heigl! Det gælder også 27 dresses.

  Måske du mangler Crazy Stupid Love? Med halvnøgne Ryan Gosling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hvor skægt…Også mig! Hun er den bedste jo :-D
   Den var jeg også såå tæt på at tage med, den har jeg næsten lige set ;-)

   Crazy Stupid Love er også go!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • He’s just not that into you, den er blevet en klassiker for mig.. Love it! ;) Sys den er ret realistisk alligevel, sammenlignet med mange andre i hvert fald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Den er SÅ god altså. Den har faktisk også hjulpet mig en smule med opfattelsen af nogle fyre og sparet mig for en masse unødvendig tid der tilbage i de spæde teenage-år ! :D Halleluja…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOMAN, SHAVE YOUR FACE..?