MONDAYS HOT LIST

DEN ‘SØDE’ VENTETID

img_5844Så blev det sørme torsdag og stadig ingen baby endnu. Selvom folk siger vi skal nyde det og sove så meget vi kan, er jeg altså begyndt at blive lige lovlig rastløs her på 8 dagen. Hver aften når jeg går i seng tager jeg mig selv i at tænke, at i nat der sker det! Alligevel er jeg vågnet op lidt skuffet hver dag de sidste, ja 8 dage og har egentlig endelig indset at det nok først bliver i næste uge ved igangsættelse at han kommer til verden. Ved godt det er lidt fjollet at læne sig så meget op af ens terminsdato, men det er trods alt alligevel den dato som er blevet godt og vel printet ind i hovedet siden allerførste lægekonsultation for 9 måneder siden. Hvis der er nogle der har nogle gode ideer til hvad jeg skal foretage mig, som ikke er alt for krævende, så råb lige højt okay? <3

   

2 kommentarer

 • Signe Op.

  Da jeg blev gravid med vores ældste, fik jeg oprindeligt termin d.26/5. Pga. en temmelig ustabil cyklus, blev terminen ved første scanning fastsat til d.9/6. Da vi nærmede os sidst i maj, begyndte jeg at være sådan lidt: “Jaja, vent I nu bare – baby kommer garanteret snart!” Well… Jeg fødte d.19/6. Havde følelsen af at have været gravid en hel måned for meget. Christ altså..
  Nå, men jeg tænker egentlig bare, du skal gøre det, du har lyst til her på falderebet. Om det så gælder mad, middagslure, serier eller kaffeaftaler med veninder osv. Kort sagt: Hyg dig!
  Og held og lykke med den forestående pragtpræstation – den er det hele værd! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Puha, vildt nok – det lyder som noget af en lang ventetid. Kan bestemt sætte mig ind i det ;-)

   Og tusind tak. Jeg glæder mig! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAYS HOT LIST