MONDAYS HOT LIST

GRAVID UGE 38 #preggolife

img_4600

Med to uger til termin begynder fødslen for alvor at nærme sig. Jeg gider heller ikke mere at have noget af mit eget tøj på nu. ALT strammer efterhånden, så jeg har derfor tyvstjålet Nicolais bløde bomuldsshorts… Det føltes helt rart at jeg næsten skal stramme dem ind i livet.

Jeg går ind i 38 fulde uger i morgen og I får derfor lige en kort update, skrevet helt i dagsbogsstil som var jeg en eller anden Bridget Jones.

Cravings: Søde sager! Og ost… Syntes min appetit er forøget væsentligt den sidste uge. Føler bogstavelig talt jeg spiser for to nu..

Vægt: +13 kg

Dobbelthager: 3

Baby: Ca. 3 kg og er på størrelse med en vandmelon

Søvn: Not much..Vågner konstant og pruster og stønner hver gang jeg skal vænne mig. Føler min krop er mentalt ved at vænne sig til livet uden søvn.

Gener: Plukveer, halsbrand, sure opstød, åndenød og kramper og uro i benene. (+ ej at forglemme at jeg efterhånden går som om jeg har tisset i bukserne)

Optur: At min krop har klaret at være gravid i 265 dage nu. Hvor sejt er det ikke lige…Jeg er også sluppet for vand i kroppen (so far so good)

Er der mon noget andet I godt kunne tænke Jer at vide? Spørg endelig løs.. <3

   

4 kommentarer

 • Jeg craver altid ost – og er aldrig gravid ;)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   haha, var også lidt i tvivl om jeg skulle have den på som craving, da jeg generelt også er en ostespiser. Men det er altså alligevel blevet virkelig voldsomt her i graviditeten :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser stadigvæk skdie godt ud!

  Jeg har cravet ost siden uge 6. Det har aldrig smagt bedre. Haha ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAYS HOT LIST