DE 10 BEDSTE ROM-COMS DU SKAL SE

MONDAYS HOT LIST

mondays-hot-list

– indeholder reklamelinks –

hoop earrings CHANTI shoes EGO tee GANNI  necklace MISSOMA scarf TOTEME

Så blev det mandag ladies, og vi starter derfor dagen ud med et ‘mondays hot list’ indlæg som jeg vil prøve at lave kontinuerligt hver mandag fra nu af, ligesom jeg faktisk gjorde så flittigt engang. I dag drømmer jeg især om solbrun hud og flotte guldsmykker. Jeg har siddet og browset løs inde på smykkesiden Chanti her til morgen, som altså har både 8 karat og 14 karat guld til rigtig fine priser. Udover deres fine små guldhoops som I ser i collagen, så har de også nogle ret seje Dagmarkors, som jeg kun kan forestille mig vil være den perfekte smykke accessories her til sommer. Selvfølgelig sat sammen med halskæden som bloggeren Lucy Williams har lavet i samarbejde med Missoma. Så pænt!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE 10 BEDSTE ROM-COMS DU SKAL SE