HIGHSTREET CATCH

PÅ DET SENESTE HAR JEG..

week3Prøvet en hår-behandling der hedder Nioplex hos den sødeste frisør Mie fra The Chair som ligger på Store Strandstræde. Kuren er med til at beskytte og genopbygge håret, og jeg er SÅ glad for resultatet og skal helt sikkert forbi igen om et par måneder når mit hår trænger igen. Om eftermiddagen tog Nicolai og jeg (efter mit ønske.. hæ hæ) ud til Ludolph isbutik på Strandvejen og købte verdens største soft ice. Vi sluttede dagen af med gåtur og sol i ansigtet ved vandet. week1Været ude og lufte mine nye slip-ons som jeg lige har skrevet om her, samt min nye stjerne og månering fra Månesten selvfølgelig sat sammen med yndlings ringen fra Carré.

Jeg har også duftet og kigget på fantastiske nyheder fra det ikoniske beautybrand Decléor som jeg er vildt fan af. Ville ønske hele min badeværelsehylde kunne bestå kun af det..

week2Stået på loppemarked til Tradono Fashion Flea og efterfølgende overgivet min gravide krop til dynen og Prison Break på Netflix. Det nu heller ikke dårligt..

   

2 kommentarer

  • Kathe

    Så fine sandaler – tak for billede af dem i action ;). Jeg har klikket dem hjem så 7-9-13 for at de sidder lige så pænt på mig som på dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGHSTREET CATCH