ELLOS WISHES (20 % OFF)

SES VI PÅ SØNDAG TIL TRADONOS LOPPEMARKED?

img_4844

Hey babes! På søndag sælger jeg ud sammen med den søde Anne Charlotte (@acvogel på insta) til Tradonos vilde og altid virkelig velbesøgte Fashion Flea Market. Denne gang foregår det på det nye smarte sted, Postgrunden, på Vesterbro. (lige ved Tivoli) Find eventet HER.

Jeg har uden lyv nok samlet omkring 4 kæmpe kasser, så der vil helt sikkert være nogle fine ting for enhver smag. Jeg sælger faktisk blandt andet min Goyard taske og ellers tøj & sko fra mærker som Baum und Pferdgarten, Heartmade, Céline,  Zara, Weekday, Nelly, Munthe, Zadig & Voltaire, Meotine, Hosbjerg, Cos, Helmut Lang, Ganni, Envii og H&M.

Håber vi ses, det er så hyggeligt at hilse på Jer allesammen <3

   

16 kommentarer

 • Kathe

  Nu kommer service meddelelsen: Veromoda kjolen er tilbage i få størrelser: https://www.veromoda.com/dk/da/vm/shop-pr.-kategori/kjoler/feminin-kjole-10191939.html?cgid=vm-dresses&dwvar_colorPattern=10191939_BlueBonnet_603412
  Håber at du får fat i den ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ej hvor er du bare sød!! Men jeg har desværre været ude og rende hele dagen, så jeg ser først servicemeddelelsen nu og den er selvfølgelig allerede udsolgt. Nooo altså :-D Men godt du fik fat i den ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathe

   Årh hvor ærgerligt da – men mon ikke at den kommer på lager igen :-D det var et rent tilfælde at jeg lige faldte over den på deres hjemmeside fordi “rygtet” havde ellers lydt på at de først kom tilbage i slutningen af august. Men det må bare betyde at det godt kan betale sig at holde pause og tjekke webshops i arbejdstiden hehe :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Er meget interesseret i din Goyard taske. Ville du muligvis være interesseret i at sælge den inden Tradono? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Caroline. Du må gerne skrive til mig på 60 14 14 30, så kan vi lige tage den derfra :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Jeg ville også super gerne købe Goyard tasken, hvis den ikke er solgt
  Birthe, Esbjerg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Jeg skriver hvis den ikke bliver solgt – der kommer en her kl.11.00 :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Er også interesseret, hvis den ikke er solgt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Jeg er også interesseret i Goyard tasken, hvis den altså ikke er solgt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Håber, håber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Øv, men tusind tak for dine svar!jeg er gammel som metusalem, men læser tit din blog.
  Køber osse af og til til noget på din anbefaling,
  Held og lykke med alt det der skal ske!
  Jeg er lidt i vildrede, læser så meget m Goyard, at de slet ikke er pengene være.
  Remmene slides oghjørnerne med lynets fart.
  Din arvede du vist og endda er den pæn nok nu?
  Problem nr to er, at jer to gange har skrællet familien af mig og stået i London i butikken parat til at købe, så bliver jeg forvirret og ved ikke hvad der er en god størrelse, farve osv. De er SÅ søde i butikken og giver kataloger og sætter krydser, måske du kan gi et godt råd, hvis du en dag har tid.
  Venlig hilsen
  Birthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tak for din søde besked. Dejligt at høre du kan finde lidt inspiration her på domænet!
   Jeg syntes bestemt at Goyard er pengene værd. Jeg har brugt min non-stop 4 år og har haft den med alle steder. Da jeg læste på min uddannelse kunne den også rumme både computer og tunge bøger uden problemer. Jeg købte den brugt af min gamle chef jo, og den lever skam stadig med en masse gode år på bagen trods den er blevet lidt slidt. Jeg syntes egentlig bare den trængte til en ny ejermand, for jeg drømmer lidt om at købe en hel ny nemlig i butikken i Paris (eller London for den sags skyld) Måske i den grønne farve, jeg har ikke helt besluttet mig, haha..Håber du kunne bruge mine tanker. Jeg har forresten været rigtig glad for den store størrelse, men tror måske jeg prøver med den lille her næste gang. KH C

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birthe

   Tænker du st Louis i mellemstørrelse?
   Så vil jeg se på sådan een.
   Tak,
   Nu skal jeg ikke ta din tid mere

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ja lige præcis ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLOS WISHES (20 % OFF)