40 + 1

STATUS: GRINER OG GRÆDER LIDT I DISSE DAGE

img_5775

Billede fra i går hvor jeg var 40 + 3 ( 3 dage over tid) og stadig havde et lille smil at give af..

Hej søde læsere <3 Tænkte jeg lige ville tjekke ind på domænet, for nej, jeg har nemlig IKKE født endnu. De sidste par dage har været ret hårde psykisk, da jeg virkelig havde sat mig op til at føde lige omkring min termin. Jeg har dog nu lært at man ikke selv kan styre slagets gang for en fødsel og selv ikke trapper, ananas og hvad ved jeg kan gøre jobbet for dig. Jeg var ellers til jordemoder i fredags hvor jeg fik at vide at min livmoderhals var helt væk, at jeg var modnet godt og var 2 cm åben og hun kunne sørme også mærke hovedet på den “lille” reje. I den forbindelse lavede hun også en hindeløsning på mig, hvilket gav gode jag resten af dagen. Halleluja, jeg var totalt i hopla og tænkte nu sker det nok snart. Men nej, det nu to dage siden og jeg har stadig ikke set skyggen af regelmæssige veer. Som I nok kan forstå, så sidder hormonerne helt ude på tøjet i de her dage og jeg er ved at være en tikkende (og rastløs) hormonbombe fanget i sin egen krop og som snart ikke har flere huslige projekter at gå i gang med. Jeg kan til gengæld fortælle jer, at jeg har formået at rense ristene til emhætten, endevendt og re-placeret tingene i alle skuffer og skabe vi har, håndvasket tøjdyr, kogt sutter og omrokeret møbler i stuen et par gange eller ti her inden for de sidste to døgn.

Hvis der ikke sker noget inden på søndag, så har jeg fået en tid til igangsættelse, men jeg håber virkelig at han snart har lyst til at hilse på alle dem der venter spændt på at møde ham (især hans mor & far), omend jeg godt kan forstå hvis han også syntes der er trygt og rart i hans lille hule. Han har trods alt boet der i 9 måneder..

   

4 kommentarer

 • Camilla

  Håber snart at der kommer gang i ham den lille!
  Et helt andet spørgsmål: dine leopard Céline slippers i pels – hvordan er størrelsen? Du ser så fin ud i dem og nu må jeg altså også opstøve dem!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Håber jeg også ;-)
   Céline er generelt liidt store i størrelsen, så disse er også til den store side. De har også givet sig en del, men har dog alligevel taget dem i min normale størrelse :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Endnu en gang må jeg bare lige kommentere på, at du er så smuk gravid. <3 Jeg elsker billederne taget med polaroid. Det vil jeg helt sikkert også selv få taget, når den tid en dag kommer.

  Jeg glæder mig sådan til at følge med i det hele – selvom det måske kan virke lidt creepy, så er det på ingen måde intentionen, blot en læser der har været med helt fra start. Hi hi

  Ønsker dig en rigtig god dag, søde Cathrine. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Vi har taget med polaroid gennem hele graviditen. Det er SÅ hyggeligt at kigge tilbage på, så det kan jeg klart anbefale <3

   Du er sød! Og bestemt ikke creepy.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40 + 1