FIRST STROLL

MEOTINE SAMPLE SALE !

meotinectadaily

/SERVICEMEDDELSE Hej kære læsere. Så er det blevet tid til en lille fashion-servicemeddelse til alle jer som også elsker Meotines smukke styles. Fra torsdag og til og med lørdag er der nemlig stock & sample sale i Meotine butikken i Store Strandstræde. Der skulle være vilde tilbud på tidligere kollektioner og vareprøver og med besparelser på helt op til 75 %. Jeg tænker det er noget med at møde tidligt op, haha :-D

Som I kan se så er jeg virkelig fan af deres læderjakker og smukke pelse, hvor jeg syntes at man selv til fuld pris for rigtig god kvalitet for pengene! (disse billeder minder mig vist også om, at det er hundrede år siden I har fået et rigtigt outfit-billede herinde på bloggen…) Stay tuned ! Skal bare liiiige have filtret mit ammehår ud og skiftet mit tøj som pt kører på tredje dagen.. ;-)

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIRST STROLL