41 + 4

….SÅ KOM HAN ENDELIG

heishereDen 31 juli kl.20.05 kom han til verden. Vores lille Theodor. 4210g og 55 lang.

Som I jo ved, så havde han det lidt for godt i maven til at ville komme ud til terminen, så jeg endte altså med at gå 12 dage over. Til gengæld kan jeg afsløre, at han besluttede sig for at komme ud med et brag d.31 juli. (fødselsberetning kommer senere) Vi har det alle godt nu, men det hele gik meget stærkt, jeg mistede en del blod og havde svært ved at mætte ham de efterfølgende dage, hvilket altså resulterede i at han tabte over 10% af hans fødselsvægt. Det skal små babyer helst ikke, så vi fik besked på både at amme, pumpe ud og give modermælkerstatning. Her på 8 dagen begynder vi lige så stille at finde en rytme på det hele trods en ret hård start <3 I går var vi også ude og trille med barnevognen for første gang, og selvom vi kom til at gå lidt for langt og jeg måtte humpe hele vejen tilbage, så var det virkelig skønt at komme ud og blive luftet lidt.

I hører fra mig igen inden alt for længe, og tak for jeres søde tanker og beskeder her og på Instagram <3

   

15 kommentarer

 • Hurra – kæmpe tillykke (: Sikke en sød en.

  -A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Stort tillykke og velkommen til verden til jeres smukke søn:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Kæmpestort tillykke!! Hvor er han dejlig <3! Jeg fik selv en lille dreng d. 7. juni, som desværre tabte sig 10,4%, så jeg har også været møllen med amning, udpumpning osv igennem. Det bliver der overskueligt og meget bedre som ugerne går! Ønsker jeg alt det bedste og sig til, hvis der er nogle erfaringer, du gerne vil høre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tusind tak! <3 Og tillykke med din lille dreng også! Hvad endte du med? Kom du tilbage på sporet med amningen og ud af mme?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Tusind tak! Og jo her hvor han nu er fyldt 9 uger kan han nu endelig undvære mme om aftenen (det nåede dog aldrig at udgøre mere end en 1/4 del af hans mælkeindtag, da det var på det højeste). Aftenen er ofte det hårdeste, da bebsernr “tanker op” til natten og derfor hænger i brysterne for at få produktionen op. Vi havde en laaaang proces med først udpumpet modermælk efter hver amning, hvor han begyndte af tage på. Da der desværre gik hul på mind bryster af de hyppigere amninger og alt for voldsom udpumpning, måtte jeg erstattet det udpumpede mælk med mme for at skåne brysterne lidt uden af ødelægge amningerne. Så brugte vi et sns-system (hvor mælken hænger i en flaske om halsen med en lille sonde/sugerør ned til brystet. På den måde fik han supplering ved brystet i stedet for ved sprøjte/kop/flaske. (Det lyder mere besværligt/ekstremt end det er, det system :) ) Og det gav en masse dobbelt-stimulering, så min produktion kom op. Det var mega hårdt, men jeg VILLE amme, ikke nødvendigvis fuldamme, men jeg VILLE bare amme. Så nu nyder jeg det mens det varer og mår han når næste appetitspring kan jeg også leve med det, hvis jeg må supplere lidt igen. Det er mega hårdt, men mit beste råd er at holde lidt igen med besøg/aftaler og at have masser af ro omkring amningerne. Med tiden bliver bebs også mere effektiv, så de tager korte tid. Nu er han en kæmpe basse, der tager ml 300-600 gram på om ugen (det skal han jo egentlig ikke, men det er det, han har appetit til ;) ). Kæmpe knus og alle de bedste amme-vibes!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Og undskyld den manglende korrektur. Bøvler med ny telefon og en bebs på armen imens ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Puha, det lyder også som lidt af en omgang I har været igennem. Hvor er du bare sej at du holdte ved og stadig ammer !
   Jeg vil også rigtig gerne amme, men har også fået virkelig stor respekt for hvor hårdt det egentlig er.. Især når man samtidig skal supplere, pumpe ud og skolde flasker konstant :-D
   Tusind tak for din kommentar Kathrine, du gav mig lige lidt ekstra mod på projekt amning <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Stort tillykke med jeres fine Theodor, sikke et smukt navn.
  Det lyder som en rigtig hård start for jer alle, men kan se at du ser glad og lettet ud og det er det vigtigeste. Må i alle falde godt på plads i jeres nye tilværelse og få rigeligt med kys, kram og kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tusind tak Amalie, det syntes vi også :-)
   Lige præcis, dejlig lettet og glad <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Stort tillykke med jeres fine dreng. Han ser virkelig fin ud :) Jeg er spændt på at læse din fødselsberetning. Jeg er selv gået 9 dage over tid og ingen tegn på, at noget sker lige foreløbig. Jeg skal også føde på Riget, så er spændt på at høre om din oplevelse – selvom man selvfølgelig ikke kan sammenligne. Tillykke igen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Åh jeg føler med dig! Alt lykke til <3 Jeg havde nogle fantastiske hænder omkring mig på Riget, og overordnet en rigtig god oplevelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvornår kommer fødselsdagberetning? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

41 + 4