NEW GREEN DRESS FOR FALL

FALL IS HERE

19fa1bf6-cc33-4cdf-88af-3aa41d54c03f

jacket H&M divided leggins TOTEME shoes GARDENIA bag JUST FEMALE

Må hellere lige starte med at sige, at alt gik så godt da Theodor skulle passes og at jeg havde, trods savnet af ham, en virkelig god aften. Dagene går stærkt i vores lille babyboble og Theo er heldigvis rigtig sød, smilede og nem (lige udover når han går igennem et tigerspring, som i NU… ahem… !)

Da jeg købte den lækre strik fra Toteme som jeg skrev om her, klikkede jeg også disse leggins/pants hjem fra selvsamme mærke. Kvalitet er SÅ lækker og de er tykke i materialet, så jeg syntes godt man kan tillade sig at have dem på med en vamset strik udover.

   

2 kommentarer

 • Cecilie

  Har du lige købt den jakke? Hvad koster den? Er vild med dit look :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Købte den over hjemmesiden for en uge siden. Den koster vist 399 :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW GREEN DRESS FOR FALL