LUXURY VS. BUDGET

FRIDAY LOOK

img_7246
jacket SIX AMES jeans APRIL77 shoes J.W ANDERSEN bag BOYY sunglasses CÈLINE

Hermed gårsdagens outfit fra da jeg var et smut forbi Saks Potts, som holdte sample sale inde i byen. Desværre var jeg lidt for sent ude, eftersom jeg først var der om eftermiddagen, for alt var seriøst revet væk. Æv !

I dag har den stået på rigtig tøsebesøg herhjemme, og Theodor har nydt at gå på runde blandt mine veninder som selvfølgelig skulle have lov at holde den lille charmør ;-) Det helt vildt at tænke på, at det allerede er en måned siden jeg rendte rundt højgravid og var meget utålmodig. Tiden går stærkt når man render rundt i en babyboble 24/7, men jeg nyder virkelig at være tilbage i ‘min gamle krop’ og kunne passe mit tøj (det meste ihvertfald) samt gå ubesværet rundt, selvfølgelig med min lille søn på armen <3

   

2 kommentarer

 • Peny

  Your hair looks always fabulous! May I ask what is the key product that you swear by it? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kerastase shampoo and treatment care and for styling and heat protection its ghd advanced spilt end therapy and davines LOVE/hair smother <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUXURY VS. BUDGET