FRIDAY LOOK

HELT BALENCIGAGA

ikke-navngivet-1

– indeholder reklamelinks –

scarf HER denim jacket HER pochette HER hoodie HER

Jeg er helt skør med Balenciaga for tiden. Jeg mistænker lidt det er den forholdsvis nytilkommende Demna Gvasalia som altså er kreativ direktør for mærket, der bærer skylden for min tydelige obsession! Demna er nemlig også hoveddesigner for Vetements (tænker manden har pænt travlt..) som jo altså også rammer spot on på tidens tendenser, så det hele giver faktisk ret god mening i mit hoved. Især jakken drømmer jeg ekstra meget om for tiden, så måske den skal hjem til mig i den nærmeste fremtid… Hvem ved :-D

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY LOOK