MONDAYS OUTFIT

LUXURY VS. BUDGET

jakken

 

BALENCIAGA her H&M her

EYES ON Jeg har længe ledt efter den perfekte lange & ternede frakke til en rimelig pris som altså ikke koster det hvide ud af øjnene (men som gerne må ligne den gør..) H&M trend har netop fået sådan en sag på hylderne, og det tog mig ikke to blink med øjnene før den var i min virtuelle shoppingkurv. Det er ovenstående jakke som I ser på billedet, for jeg har selvfølgelig allerede været ude og lufte den. I virkeligheden var det jo egentlig Balenciagas bud på den ternede frakke jeg havde en obsession med, men altså til den pris må jeg nok erkende at jeg skal vinde i lotto før det ville blive en mulighed. Jeg har nok sagt det før, men Thank God for high street !

   

4 kommentarer

 • E

  Hvor er din strik fra, som du har på inden under jakken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  OH MY! Jeg kan jo ikke leve uden den fra H&M. Så den på en pige forleden og tænkte “shit den er pæn”, og så var den jo lige her. TAK <3

  Som jeg har sagt før tusind tak for altid god inspiration. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Den er nemlig så pæn, og du skal helt sikkert have den :-D

   Tak sødeste C. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAYS OUTFIT