HELLO RAINY CPH

VIDSTE I GODT..?

Godmorgen søde læsere. Sikke et trist efterårsvejr det er (igen) i dag.. Baby T, som han jo altså blev kaldt før vi offentliggjorde navnet, er lige lagt i sin slyngevugge og sover nu sødt. Jeg har lige lavet en stor kaffe som forhåbentlig kan kompensere for den manglende søvn i nat og mit liv som græsenke de næste 4 dage.

Jeg har skrevet lidt tanker ned mellem himmel og jord som jeg gerne vil dele med jer, præcis som hvis vi sad på en café og sludrede. You get the point, right <3?

img_7524

Vidste I godt at der kun er 15 fredage tilbage til jul?

..Jeg er allerede begyndt at glæde mig, præcis som dengang jeg var en lille pige. Måske har det noget at gøre med at julen i år får en helt anden og større betydning for mig. I år skal jeg jo holde den med min egen nye lille la familia. Og seriøøøst – hvor hyggeligt er det ikke lige!! Julen er jo især børnenes fest, og når man ikke selv er et barn længere, så er det jo praktisk at man nu har et lille kærlighedsbarn man kan holde den for de næste mange år.

Vidste I godt at jeg har lige har solgt min Chanel 2.55?

..Oh no, mor her fik vidst lige en hjerneblødning! Nogle gange skal der bare ske noget nyt, så jeg fik sat et par sager til salg inde på min salgsinstagram @catdailysale. Nu brænder pengene i lommen på mig, for jeg har lyst til at shoppe alt på Net-a-porter.

Vidste I godt at Totemes AW17 kollektion er noget af det pæneste I kommer til at se på hylderne i år??

Jeg kunne købe mig fattig i det hele, og fik også klikket denne vamsede sag hjem igår, efter jeg så den på Elin Kling her. Dengang jeg startede med at blogge i 2007 (ja så længe siden er det.. Golddustandbubbles.. U remember?) var Elin Kling blogger på sit største i Sverige og jeg var helt skudt i hende, så jeg printede hendes looks ud, klippede dem til og satte dem ind i min rigtig smarte ‘inspirationsbog’ Jeg gik SÅ meget op i det, og kunne sidde og studere hendes looks til perfektion.

Vidste I godt at det ikke altid er så nemt og let at have en baby som det ligner på de sociale medier?

Ja, det ved I selvfølgelig godt. Men jeg vil alligevel gerne lige slå et slag for at virkeligheden tit er en lidt anden. Det gælder selvfølgelig også herhjemme. Selvfølgelig har vi de rigtig gode dage hvor det hele kører og man kan komme i bad, barbere ben samt nå at drikke kaffen varm. MEN det er altså bestemt ikke hver dag der ser sådan ud. Jeg vil gerne takke jer der er kommet med rosende ord om mig efter jeg har født, og hvordan jeg ligner mig selv igen :-) Det jo mega skønt at høre, men hvad i ikke ved, er jo at det fordi jeg har været så udkørt og træt at jeg slet ikke kunne spise noget og amningen bare hev alt liv ud af mig. (lol)

Vidste I godt… at jeg kunne blive ved, men nu er baby T vågnet og mine bryster er så spændte som en vulkan på vej i udbrud, så jeg vil sige over & out for i dag <3

   

9 kommentarer

 • Hyggeligt indlæg!

  Jeg er også fuldstændig skudt i Totemes AW17 kollektion. Smukkere og lækrere bliver det ikke! Den strik, du har bestilt hjem, bliver jo din allerbedste ven resten af efteråret og vinteren – godt køb (: … jeg er på ingen måde misundelig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ja, du har så ret! Kan slet ikke vente med at modtage den med posten, kommer til at flå pakken op, haha :-D
   Knus C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Åh hvor hyggeligt! Et virkelig rart og godt indlæg 🙌🏻
  Må indrømme at det med jul er spot on, venter selv en lille dreng her om ca 6 uger og har allerede bestilt en strikket nissehue til ham – ja det er så mig 🙈
  Totemes kollektion er så lækker og har også haft kig på den strik, virkelig en smuk sag, den bliver du jo SÅ glad for!
  Og det med inspirationsbog, sådan en havde jeg også ha ha, hold op man brugte meget tid, men nej jeg elskede det.
  Ha’ en god dag, håber at du kan styre dine to vulkaner så lille T bliver mæt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Godt at høre jeg ikke er den eneste, og du har totalt min support ang. nissehuen. Nu er spørgsmålet bare hvor du mon har bestilt den henne så jeg også kan bestille en? ;) Haha
   Knus C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er meget interesseret i at vide, hvor den fine trøje, som du har på, på billedet, er fra? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jul <3 Det er lige så man kan dufte flæskesteg ved tanken.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det er virkelig et fint indlæg! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO RAINY CPH