SPAR 20 % PÅ MIN BUKSEDRAGT FRA GANNI

FANTASTIC FOUR

hotlist-fridayjacket ARKET jeans WEEKDAY knit FENDI ballerina ZARA

Ovenstående look må være fredagens drømmeoutfit. Jeg har stadig ikke været inde og kigge i den nye butik Arket som er blevet placeret i det gamle posthus på Købmagergade inde på strøget.. Grunden er, at de simpelthen har de grummeste trapper som en nybagt mor som mig, ikke lige kan overskue alene med barnevognen endnu ;-)

Ellers går det rigtig skønt herhjemme og Theodor udvikler sig utrolig meget i disse dage syntes jeg. Han kan nu både grine højlydt, gribe fat i ting og syntes fjernsynet er det fedeste. Han kan tilsyneladende også sove længe nu… for i nat har han sovet fra 18.30-7.30 i morges, kun lige med en opvågning kl.2.30 hvor han skulle have mad! Jeg er derfor rimelig udhvilet i dag hvilket er ret heldigt, da vi lige have styr på de sidste praktiske ting inden på mandag, hvor vi jo rejser mod varmere himmelstrøg.. Spørg lige om jeg glæder mig?? Og om jeg er nervøs for flyveturen?? Ja og Ja ! Håber virkelig det hele kommer til at gå så godt <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 20 % PÅ MIN BUKSEDRAGT FRA GANNI