BACK IN STOCK - POINTY FLATS

MONDAYS HOT LIST

mondathotlist17

sneakers VANS sweatshirt BIK BOK x ELSA HOSK bag VINTAGE DIOR dress GANNI

MONDAYS HOT LIST Jeg dør lidt over dette blomsterprint fra Gannis AW17 kollektion, og overvejer meget om denne slå-om kjole skal hjem og bo hos mig, da den jo også vil fungere glimrende som ammekjole.

 Derudover syntes jeg også at den super seje model Elsa Hosk og Bik Boks samarbejde må fremhæves i denne uges hot list, for det er virkelig et stærkt og flot collab og jeg er især vild med denne sweater som hun har designet, og så passer sloganet jo perfekt til dagens gråvejr..

– happy when it rains –

<3

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK IN STOCK - POINTY FLATS