ERDEM X H&M - DET SKAL JEG HA' FRA KOLLEKTIONEN

BACK IN COPENHAGEN – Q&A?

catdailybackincph

jacket NLY TREND sweater NLY TREND glasses ASOS trousers TOTEME bag CHANEL shoes CÉLINE

Hej guys! Så jeg tilbage i København efter 8 dage i Tyrkiet med min lille familie. Jeg havde ikke troet det ville være så rart at komme tilbage, men det er virkelig skønt at være hjemme i vante omgivelser igen og have alt hvad man skal bruge til Theo lige ved hånden. Jeg blev desværre også virkelig syg lige inden vi skulle rejse hjem, så de sidste dage var lidt hårde, baby og sygdom er bare en rigtig dum kombination.. Ikke destomindre så er jeg virkelig glad for vi tog med på rejsen, selvom Nicolai jo ikke kunne være så meget sammen med os da han arbejdede hver eneste dag. Men vi var med ham ude på banen en af dagene, som I måske har set inde på Instagram ;)

Jeg har fået et del blandede spørgsmål om alt muligt forskelligt på det seneste, og tænkte derfor om det var noget I kunne være interesseret i jeg laver noget ud af? Måske sådan en Q&A hvor jeg svarer på spøgsmålene i en video.. Er det noget I gider se…? I kan stille spørgsmål på mail/Instagram eller her <3

   

4 kommentarer

 • Cecilia

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan det er både at amme og give flaske. Jeg skal til at give min datter fulderstatning, som selvfølgelig skal gøres over en blid overgang :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Noteret! Det helt bestemt et emne jeg kan snakke meget om :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hej søde! Jeg undrer over hvor du får farvet dit hår, det er bare altid så perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor du finder din inspiration. Følger du selv nogle blogs – hvis ja, hvilke… Også gerne inspirerende instagram-profiler. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ERDEM X H&M - DET SKAL JEG HA' FRA KOLLEKTIONEN