7 gode råd til at rejse med baby

ERDEM X H&M – DET SKAL JEG HA’ FRA KOLLEKTIONEN

erdemxhm

Andre der sad klar i morgen kl.10.00 ved computeren? Det gjorde jeg selvfølgelig, men finder bagefter ud af at man allerede kunne shoppe online fra kl.09.. Not cool! Heldigvis nåede jeg dog alligevel at hapse et par af de styles jeg havde udset mig. Blandt andet bouclé jakken, dog i en str. 34, så hvis nogle vil bytte en str.34 med str. 36 eller 38 så skriv til mig. Det jeg allerhelst ville have var dog den sorte hoodie, og den var der heldigvis i min størrelse, YAY! Anyway så ville jeg drømme om at style min nye boucle jakke med ovenstående items.

Hvad med jer – har I mon købt noget fra kollektionssamarbejdet?? Syntes der er virkelig mange pæne ting i dette stærke samarbejde, så havde svært ved at beslutte mig…

   

2 kommentarer

 • Yen

  Hvis du evt ønsker at sælge boucle jakken fra erdem x hm pga størrelsen køber jeg den gerne – den er så smuk :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Yes aftale <3 Hvis den ikke passer, så siger jeg til :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 gode råd til at rejse med baby