VIDSTE I GODT..? #2

SPAR OP TIL 75 % HOS MEOTINE

cat
Skal I gå amok på fredag?

Jeg er egentlig ikke helt vild begejstret for ‘den store dag’, da DK altså stadig halter meget efter. Tag fx. USA hvor Black Friday altid ender i vilde køer, ramaskrig og rabatter som folk åbenbart er villige til at slås for.

Jeg har dog nogle få brands jeg skal shoppe og et af dem er Meotine! Jeg ved at de kommer til at have nogle virkelig gode tilbud, og det jo lige præcis det som konceptet går ud på, GODE rabatter… det gør det altså også lidt sjovere for pengepungen :-)

Der kommer til at være op til 75% på tidligere kollektioner og de smukke læderjakker vil bla. være nedsat med min. 40% både på webshop og i butikken. Der skulle også være min 50% at spare på pelse både i butik og på web.

Tidspunkt & sted:

I Meotine butikken på Store Strandstræde 7, åbner de kl. 10.00-20:00 d.24/11.

Webshoppen åbner allerede kl. 09! (og I skal være hurtige for der er kun begrænset styles på webshoppen)

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDSTE I GODT..? #2