SPAR OP TIL 75 % HOS MEOTINE

Til event med Oral B

9a9d7ec3-1039-4e47-bc51-ce0674f3c4d7

I går morges tog jeg i øsende regnvejr på tur med lille Theo ind til Royal Smushi på Amagertorv. Marie havde nemlig hostet et super fint event med Oral B som jeg selvfølgelig gerne ville høre om. Jeg går selv meget op i tandpleje så måtte jo se hvad det gik ud på, og så serverer Royal Smushi, som ikke har noget med sushi at gøre, altså nogle skønne håndmadder skulle jeg hilse og sige.

Theodor (aka. munken i disse dage) opførte sig eksemplarisk og hyggede sig gevaldigt blandt alle damerne, og sov sig også en rigtig dejlig lur bagefter efter alle de mange indtryk. Jeg syntes dog han er blevet lidt forkølet, så dagen idag kommer til at gå med hygge og nattøj all-day.

atelier-aours-abeille-83

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR OP TIL 75 % HOS MEOTINE