DECEMBER, I LOVE YOU

Date på Lo-Jo’s Social

lojossocial

Første date i 4,5 måned.. I går var vi for første gang siden Theodors ankomst på date, bare os to.

Mine forældre var så søde at komme hjem til os og passede så Theo mens han sov, så vi kunne tage ud et par timer. Det var virkelig en hyggelig aften, og allerede efter den første drink begyndte jeg at slappe helt af tiltrods for jeg tænkte virkelig meget på min lille baby (selvom jeg jo godt vidste han var i trygge hænder og lå og sov uvidende i sin seng).. Jeg havde ikke troet jeg ville blive sådan, men når man er sammen med sin lille dreng 24/7 er det en underlig følelse pludselig at være ‘alene’ igen. Så det krævede lige en iskold dark & stormy, som til gengæld gjorde jobbet til perfektion.

Vi var inviteret til at spise på Lo-Jo’s Social der er en slider-burger-restaurant som ligger lige ved Rundetårn. Konceptet er kitchen & bar og især deres drinks var virkelig virkelig gode! Hvis du som jeg er vild med Dark & Stormy så vil du elske dem de laver her..

Vi sluttede aftenen af med de lækreste grillede marshmallows med mørk chokolade. YUM!

Jeg kan på det varmeste anbefale stedet, især for den gode stemning som til tider føltes helt udenlandsk og som et frisk pust til de mange ellers også fine spisesteder i København.

lojos

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECEMBER, I LOVE YOU