FREAKY FRIDAY

DE PERFEKTE SORTE PANTS

img_6248

jacket PEAK PERFORMANCE pants NLY Trend shoes JOSHUA SANDERS

Vil tippe om at disse virkelig behagelige bukser fra Nelly endelig er kommet ‘back in stock’. De er virkelig bløde og så sidder de pænt på kroppen. Jeg har en størrelse medium, men burde nok have taget dem i small, da de er lidt lange.. Jakken har I vidst set før, den er fra Peak Performance og mine sneakers er faktisk nye og fra Joshua Sanders. Måske I så dem på snapstory? Jeg har så optur over dem og går ikke i andet for tiden..

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREAKY FRIDAY