SPAR 25 % PÅ PLAKATER & RAMMER

DECEMBER, I LOVE YOU

aac0a26e-0e80-4099-82e9-3391820f1087

Et hurtigt billede fra i mandags hvor jeg var inde i byen og rundt til møder og cafe-besøg stort set hele dagen. Der er bare noget fantastisk ved strøget i december og jeg sluger alt julepynt og vinduesdekorationer i mig. Jeg nyder at jeg kan have Theodor med rundt, for han elsker det bare og bliver han træt, så tager han en dejlig lur i barnevognen eller på mig. Tror han er blevet helt vant til at være rundt med mig fordi jeg har gjort det lige fra han var helt lille, så det er heldigvis ikke uvant for ham med mennesker (og lidt larm), hvilket er rigtig dejligt. Jeg dur heller ikke til at gå derhjemme og være indendøre hele tiden. Sundhedsplejersken var også forbi i morges til hans fire måneders tjek, og han fik bare så meget ros.. Årh det er bare så dejligt at høre som mor, kan jeg godt sige jer ;-)

Nå, nu vågner han fra sin lur, så jeg vil smutte igen <3

   

2 kommentarer

  • michelle

    Hvor ser du fantastisk ud! Jeg ved bukserne er fra hosbjerg, men kan ikke finde dem online. Hvor har du fået fingre i dine?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 25 % PÅ PLAKATER & RAMMER