BRUNCH TIME

MASSER AF DENIM, RØDVIN OG SOMMERHUS

img_6704

jacket BALENCIAGA tshirt GUCCI shirt STELLA NOVA jeans WEEKDAY shoes OTHER STORIES

Bedre sent end aldrig får I lige gårsdagens outfit, alt imens jeg sidder i stuen i mit blødeste nattøj med et stort glas rødvin ved min side.

Anyways, så bestod looket overordnet af denim i flere afskygninger som I kan se. Bukserne fra Weekday er så 90’er agtige at det er helt hot og de burde stadig være i butikkerne nu. Jeg måtte dog klippe dem lidt til i bunden, da de var ret lange og jeg gerne ville have de fik et mere råt udtryk. Jakken kender I efterhånden godt, og er et af de bedste køb i 2017 jeg har gjort mig.

I morgen drager vi mod sommerhus-land også kaldet Gilleje, hvor vi altså skal springe ind i det nye år. Jeg regner med at checke ind i morgen med en lille nytårsguide <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRUNCH TIME