FWSTOCKHOLM - GLITTER EVENT

GOLDEN WATCH – TRIWA DESIGN

ANNONCE FOR TRIWA
skaermbillede-2018-01-30-kl-08-46-57

watch TRIWA

Jeg har i de sidste mange år gået med sølv ure, men lige for tiden er jeg helt vild med ure i guld og gerne store, rå og lidt oversize. Som I kan se, så klarer mit nye ur fra det svenske mærke TRIWA alle de kriterier!

Jeg nåede heldigvis lige at få uret i tide til modeugen i Stockholm og det har også siddet fast på min hånd siden hen. Nedenfor ser I 4 andre favoritter fra Triwa. Jeg købte faktisk det sølv nederst til højre for flere år siden, og det har jeg virkelig også været glad for!

triwa

Generelt elsker jeg jo smykker, det ikke for sjov jeg arbejder i en smykkevirksomhed ;) Og de skal selvfølgelig være i god kvalitet. Jeg syntes det er hurtigt at spotte om kvaliteten er god, og det betyder altså bare noget. Især også fordi smykker og ure jo gerne er noget man skal have for altid og engang i fremtiden måske skal lade gå i arv.

Vidste I at Triwa har hovedkontor i Stockholm? Det gav god mening da jeg fandt ud af det, for jeg synes det skinner tydeligt igennem at designet er contemporary  skandinavisk med fine og klassiske silhuetter. Uret er så smukt, så I får selvfølgelig også lige et close up, hvor man kan fornemme detaljerne og den lækre kvalitet.

2e8130e0-c59d-418a-bf1e-9fce825f72d9

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FWSTOCKHOLM - GLITTER EVENT