25 % OFF ON ELLOS HOME

INVISALIGN UPDATE – SMILEDESIGNS

Hej guys! Som I måske har set på Instagram, så har jeg været lidt væk, jeg har nemlig været til Stockholm Fashion Week og kom hjem sent mandag aften.. De sidste par dage har jeg derfor brugt på at hive stikket helt ud, og bare være sammen med min lille familie, og Theo som bare snart ikke er så baby agtig mere.. 6 mdr. om 5 dage.. S.T.O.P T.I.D.E.N!

Anyway, så ville jeg lige tjekke ind og vise denne fine brandvideo som er lavet i samarbejde med Invisalign og verdens sejeste klinik SmileDesigns. Før hed tandlægen Implantatklinik København, men de har haft en kæmpe succes med deres invisalign behandlinger, at de nu har åbnet en klinik KUN til formål at skabe smukke smil. Jeg er som sagt færdig med min skinne i overmunden, men undermunden mangler stadig lige det sidste. Skal ind og scannes i dag, og så håber jeg de godkender og lader mig slippe snart, haha – for jeg er selv virkelig tilfreds :-D

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 % OFF ON ELLOS HOME