MIN NYTÅRSAFTEN 2017/2018

MANDAG UDEN FILTER

567354c5-45c4-49fc-aa54-4631929e2413Håber I har haft en god mandag? Sikke et skønt vejr det har været, hva! Jeg måtte selvfølgelig ud og få lidt D-vitamin i mit blege vinteransigt, så jeg pakkede Theobeo godt ind (ja, det hænder jeg kalder ham det herhjemme – tænker han kommer til at syntes jeg er maks pinlig når han bliver ældre, haha) og så travede vi ellers rundt på Nørrebro. Det blev blandt andet til et besøg hos Posthus Asia Bazar for at hente pakker, en kebab fra Kösem på Nørrebrogade 186 og ej at forglemme en hurtig tur i Netto.  Livet på barsel.. Mere glamourøst bliver det ikke <3

c419735a-2a3f-4c22-ace2-bbd9a9f35ae8

   

2 kommentarer

 • Amalie

  Det lyder som en total klassisk barselsdag, men hyggelig.
  Noget helt andet, jeg kan se at du bruger cybex klapvogn og ikke Stokke Trailz som jeg har ser i også har. Jeg er bare nysgerrig fordi vi selv har Stokke Trailz , er det fordi i ikke kan lide klapvogns delen til Stokke, fylder den mindre eller hvad er årsagen til i har valgt den? Jeg går selv og overvejer hvad vi skal have af klapvogn nemlig. Håber ikke det er for irriterende at jeg spørger. God aften :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det gør bestemt ikke noget du spørger.. Det er jo det evige dilemma hvad man skal have :-D

   Vi har faktisk også Stokke Trailz klapvognsdelen, men denne Cybex Mios brugte vi da vi var ud og rejse i efteråret og den er smart fordi vores autostol kan klikkes på (fx. hvis man skal ud og handle eller lign). Den fylder også mindre da stellet er væsentlig mindre og så kan klapvognsdelen komme helt vandret ned (ala en barnevogn), så den kunne også bruges fra Theo var små 4 måneder. Virkelig smart. Savner til gengæld Stokkes store ‘undervogn’ som denne altså ikke har. Jeg kan nærmest intet have under vognen som jeg er vant til med Stokke, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN NYTÅRSAFTEN 2017/2018