MANDAG UDEN FILTER

MINE MEST LIKEDE PHOTOS I 2017

mestlikede

Så fik jeg endelig tid til at lave dette indlæg til jer, omend måske et par dage for sent på den… Men bedre sent end aldrig, så får I altså lige et lyn-recap af mit år 2017 igennem de 10 mest likede billeder på min Instagram. Syntes de viser rigtig fint hvilket år det har været for mig. Det bedste nogensinde, for jeg har fået Theo <3

1/ Dette billede vinder årets absolut mest likede billede inde på Instagram. Lidt skægt, for jeg var så træt og på vej ned efter kaffe. Havde fundet mine største solbriller frem og fik bare Nicolai til hurtigt at tage et billede. Nogle gange skal jeg vidst lade vær at prøve så meget, haha…

2/ 40+1. Utålmodig type der er gået over tid og bruger dagene på at slentre rundt med min på daværende tidspunkt vanvittige ‘ power-shake’ craving.

3/ I kastrup lufthavn på vej ud i den store verden med lillebitte Theobeo i strækvikle. Han klarede det så flot, kun knap 3 måneder gammel.

4/ Nok det mest nervepirrende og vildeste billede jeg har lagt på Instagram. Efter 3 måneder med daglig kvalme og opkast var det en forløsning endelig at kunne dele med jer hvad jeg gik igennem..

likedes-5-8

5/ Min ‘lille’ store basse på 8 kg. Her i vores køkken på hans 4 måneders dag.

6/ Theodor kun 3 dage gammel. Det var det første billede jeg offentliggjorde på Instagram efter min fødsel.

7/ Forår, sol og kaffe.. Jeg er nok ca. 23 uger henne på det her billede, og var endelig totalt ovenpå i min graviditet uden bekymringer, smerter eller lign. Så dejlig tid at tænke tilbage på.

8/ Kæmpe mave og store tøjkriser hver eneste dag.. Fandt denne stretch nederdel fra Nue Notes i Magasin som altså blev min redning de sidste par uger.

910

9/ Almost there… Med under en måned til termin! Den søde ventid <3

10/ Og så mit 10’ende mest likede billede.. Det er personligt et af mine yndlings…Så lille og skrøbelig han er, alt er stadig så nyt og jeg er selv på dette tidspunkt kun lige ved at vænne mig til min mor-rolle.

Håber I kunne lide indlægget..Er der mon et af billederne I husker bedre end andre? :-)

   

4 kommentarer

 • Emma

  Fine billeder!
  Hvordan styler du dit hår som på billede 9?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det er faktisk bare glattet på det billede.. Så desværre ikke det store, men det er dog glattet med mit damp-glattejern fra Loreal og så har jeg med garanti også puttet lidt varmebeskyttende produkt i :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er det bare et fint indlæg. Jeg er helt vild med det, på trods af at 2017 var alt andet end “med mig”. Det går desværre over i historien som det værste – men jeg glædes over, at det i det mindste gik bragende godt for andre. <3

  Hvor er den fine lyseblå skjorte på billede nr. 9 fra? Jeg mangler da sådan en i min garderobe. :)

  Kh. Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej søde Christina. Øv, det er jeg rigtig ked af at høre, men det varmer at du kunne lide mit indlæg alligevel. Og så håber jeg på at 2018 bliver dit år <3

   Skjorten er fra Ports 1961. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANDAG UDEN FILTER