MONDAYS HOT LIST

NEW HAIR – BEFORE & AFTER

img_8284

NYT HÅR Der er intet som at gå til frisøren og få frisket lokkerne lidt op. Det er som regel kun en halvårig fornøjelse for mig, men det var endelig blevet tid og som I kan se på nedenstående billede, så trængte mit mor-fedtede-hår virkelig til en kærlig hånd!! Det er første gang jeg er blevet klippet og farvet hos Daniella (find hende på Insta, hun hedder @danielladif) Jeg er virkelig glad for resultatet, som altså betød der kom et par gode cm af længden og en naturlig lys farve i bunden. Vi valgte at gå udenom farve i toppen, så jeg slipper for at få en udgroning, da det er noget af det absolut værste jeg ved… Håber I kan lide resultatet <3

4e1a13ca-1dfe-48ba-96b7-ce120fde72eb

   

4 kommentarer

 • Julie

  Det er vildt flot! Hvad måtte du betale for det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Julie, jeg var så heldig at få behandlingen – men prøv at skriv til Daniella :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Dit hår er virkelig smukt!

  Hvor er de lækre støvler fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAYS HOT LIST