MONDAYS HOT LIST

ARTIPOPPE BÆRESELEN

ANNONCE for fair-laan.dk

xx

jacket WEEKDAY pants WEEKDAY babycarrier ARTIPOPPE

MOMMY TIP Jeg har ikke fået vist jer de her billeder fra i sidste uge, hvor jeg var ude og lufte Theo i verdens lækreste bæresele. Ved ikke om I kender mærket Artipoppe? Men de laver jordens smukkeste bæreseler og vikler hvor hver enkelt er håndlavet og alle i de bedste materialer som mulberry silke, japansk silke, bomuld og merino. Prisen er dog også derefter, (ahem) men hvis du har en klar forestilling om du gerne vil bære dit barn i enten slynge eller bæresele, så de helt sikkert investeringen værd. Theo elsker at sidde i den, og hvor han altid faldt i søvn da han var mindre, sidder han nu lysvågen og iagttager verdenen foran ham. Det er derudover virkelig hyggeligt at have ham så tæt på, og jeg går altid og snakker lavt til ham når jeg har ham i bæreselen og vi fx. er ude og handle. Sådan os to mod hele verdenen agtigt, det er SÅ skønt! Overskrider bæreselen dit budget? Så tag et kig her og sammenling dine muligheder for et lån.

I får også lige et billede af mit look uden bæreselen.

artipoppecd

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAYS HOT LIST