FANTASTIC FIVE

A REAL MORNING MOMENT

ANNONCE FOR NESPRESSO
9cfc641b-edf8-4f0e-80b9-cb8c907bfc38I samarbejde med Nespresso har jeg lovet at vise hvordan en morgen forløber her på matriklen, og som I måske har bemærket foregår den aldrig uden kaffe. Lige for tiden vågner Theodor ved 6-7 tiden, og vi står altid op ca. kl.07 også selvom han vågner før, så plejer vi at ligge i sengen og putte og lege lidt. Lige i dag valgte han dog at sove til kl.08! Tak sommertid, haha.

Processed with VSCO with a4 presetEfter vi er stået op, bliver Theodor skiftet og jeg sætter ham i hans højstol mens jeg går ud og laver morgengrød til ham. Han plejer som regel også at få en lille frugt eller grønsags-smoothie ved siden af, for appetit det har han virkelig. Når han har fået sin morgenmad plejer han at sidde i sin stol mens jeg ‘endelig’ kan få lavet min morgenmad. Kaffen. Jeg burde jo fortælle jer at jeg spiser en sund og fyldig morgenmad, men faktum er at den del desværre er blevet skippet efter Theo kom til. Nu kommer han i første række, og så prioriterer jeg lidt anderledes for det skal være hurtigt og nemt, men samtidig også kunne give mig en dejlig start på dagen.

img_6520Jeg er for tiden fan af Rosabaya de Colombia kapslen fra Nespresso som har en dejlig frugtig og afbalanceret smag, selvfølgelig toppet med den perfekte mængde skummet mælk.

Og her kommer altså et dugfrisk billede fra i morges. Halleluja for eyelash extensions, for det er faktisk det eneste ‘make-up’ jeg har på. Håret trænger gevaldigt til en hårvask, mine øjne ligner små sovekammerøjne, men jeg består som regel også altid af et smil, mest fordi min lille søn gør mig lykkelig helt ned i maven. Også selvom det betyder mindre søvn og flere kopper kaffe.

img_6521Theodor bliver puttet til lur ved 9-10 tiden, og der laver jeg ofte én til kop kaffe, da den som regel nydes lidt mere, da den første altid ryger hurtigt ned og har en lidt anden mission og formål, forstår I nok. Jeg drikker aldrig mere end 3 kopper om dagen, så derfor vil jeg også gerne have de er en smagsoplevelse dem jeg nu får, og det kan min Nespresso maskine heldigvis klare. Den jeg har er en Lattissima Pro kaffemaskine.

Jeg sidder derfor i skrivende stund med min anden kop mens jeg gennemgår min kalender og to-do liste for næste uge. Lige om lidt er min barsel jo slut, så jeg prøver at nyde de sidste uger ekstra meget, og når jeg reflekterer over tiden der har gået, kan jeg kun fyldes med glæde, for hvor har det dog været nogle fantastiske måneder. Du kan læse mit indlæg om mit forhold til barsel lige her hvis det er gået din næse forbi.

img_6523

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FANTASTIC FIVE