THE (UGLY) SNEAKERS OBSESSION

HEJ FORÅR, VI VENTER PÅ DIG

img_5669

jacket MEOTINE sweater ENVII skirt HOSBJERG shoes OTHER STORIES Stroller CYBEX MIOS  bag LIMI COPENHAGEN & NUNOO

Selvom vejret alt andet end bare hentyder til forår, så går jeg altså og drømmer om varmere dage og små fregner på næsen. Derfor valgte jeg også, måske i protest, at tage mine nye strømpebukser og korte lædernederdel på. Måske i kan forestille jer hvordan det føltes, for det var som om mine ben langsomt blev til frosne istapper der langsomt vil knække af i takt med mine skridt. Theo derimod blev selvfølgelig pakket godt ind, da han selvfølgelig ikke skal lide under sin mors vanvids-påklædning, haha.. Selvom det var en smuule koldt, så var det dejligt med lidt afveksling fra det sædvanlige og praktiske vintertøj og det bekræfter mig bare i, at jeg glæder mig til temperaturen kommer over de 10 grader!

Det her famøse vejr har også været skyld i at jeg har fået mig en ulidelig rejsefeber, som altså har resulteret i, at vi netop har bestilt en rejse til Spanien til sommer !! Så der ligesom noget at gå at glæde og varme sig på, er det ikke rigtigt? :-D

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE (UGLY) SNEAKERS OBSESSION