DENIM ON DENIM VOL.1000

IN THE DETAILS

ANNONCE FOR TRIWA

1d3fbe50-4c66-4cce-84b7-6d45d88f5b08

watch TRIWA

Jeg elsker at mikse guld og sølv smykker, men lige for tiden er jeg inde i en ægte ‘guld’ periode, så den får altså hele armen (bogstavligt talt).

I min tid som gravid kunne jeg ikke passe nogle af mine ringe, så dem gik jeg af god grund ikke med, men nu er fingrene heldigvis tilbage i sin normale størrelse og det er endelig blevet en vane igen at gå med dem. Jeg syntes de passer så fint sammen med mit ur fra Triwa.  Nu elsker jeg jo lækre accessories i lange baner, så det er helt perfekt at uret er lidt stort og bling. Du kan finde det fine Triwa ur her.

cc

Men Triwa laver faktisk ikke kun ure, de laver også de lækreste solbriller til både mænd & kvinder. Nicolai har efterhånden også en god stak derfra, fordi de bare sidder virkelig pænt og du får utrolig meget for pengene. Seneste par til min egen samling er disse, i modellen ‘Ingrid’ som jeg virkelig glæder mig til at bruge hele sommeren. Du finder dem her.

img_6329__20-03-2018-09-05-50

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM ON DENIM VOL.1000