ARTIPOPPE BÆRESELEN

MED THEODOR PÅ RESTAURANT

denoriginale

GOING OUT Noget af det jeg elsker ved at være blogger, er muligheden for få lov at teste ting og sager, for så at fortælle jer om det. Oftest er det beauty og diverse produkter jeg sidder med. Men når man så en gang imellem bliver inviteret ud og spise, og så endda på burger-restaurant, så siger man ikke nej! Stedet hedder Den Originale Burger Restaturant og ligger på Østerbro lige ved trianglen.

Det er første gang, at vi på den her måde har Theo med ude og spise. Da vi var i Tyrkiet tilbage i oktober var Theodor kun 3 måneder, så han var stadig så lille at han sov han i barnevognen når vi skulle spise ude.

NU her på 7. måned er snakken en anden, for han sad med ved bordet under hele middagen og førte sig frem som en verdensmand af en anden liga og charmeret sig ind på både tjenerne, gæsterne og sine forældre. Jeg havde hjemmefra medbragt hans hjemmelavede favorit mos bestående af ærter, sød kartoffel og almindelig kartoffel. Derudover fik han lov at smage lidt på vores mad, og især avokado fritterne var en succes. Dog uden friture-‘skallen’, den madvane skal han ikke lære at elske endnu, haha.

Anyway så var aftenen en virkelig succes og jeg er så stolt af min lille dreng der ikke kunne have klaret det bedre, og vi blev hurtigt enige om at det burde vi altså gøre noget oftere. Bare fordi man er blevet forældre kan man sagtens tage ud og spise. Derudover skal det lige siges at stedet var virkelig hyggeligt og børnevenligt, og så var maden perfekt greasy og lækker.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARTIPOPPE BÆRESELEN