MED THEODOR PÅ RESTAURANT

THE GREEN FAKE FUR & LEVIS JEANS

img_5026-1

Jeg elsker den her grønne fake fur fra Weekday! Den minder ikke om nogle af andre jakker jeg har fordi den er lidt kort, og så har den en fantastisk stor og blød krave hele vejen rundt. Bukserne er 501 skinny modellen fra Levis og købt hos Ellos der forhandler de pæneste Levis styles. Det er den her model jeg har på. Men de har fx. også den her seje nederdel, som jeg overvejer meget kraftigt til min lille Levis samling.

Noget helt andet… Er der nogle af jer derude med børn som kan anbefale nogle gode rejsedestinationer til sommer med en baby på et år? <3 Vi kigger lidt på sommerferie da jeg har seriøs rejsefeber og drømmer om at tage under varmere himmelstrøg med lille T.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MED THEODOR PÅ RESTAURANT